Sterren op het Doek!

Sterren op het Doek!

Zaterdag 10 december ben ik 1 van de 3 kunstenaars bij Sterren op het Doek

Het was al te zien in de teaser voor het programma ‘Sterren op het Doek’. Daardoor kon ik het al eerder delen. Maar nu is het overal te zien en kan ik ook vertellen wie we mochten schilderen. Journalist, documentairemaker en voorvechter voor gelijke kansen, Sinan Can.
Aanstaande zaterdag om 20.30 bij Omroep Max zie je hoe ik samen met Gabrielle Westra en Pepijn Bake Sinan Can ga schilderen en wordt Sinan door Eus met zijn bijzonder open en belangstellende vragen geïnterviewd.
Het was van de eerste tot de laatse minuut een top belevenis waarin ik veel plezier beleefd heb. Dank aan het team, dank aan Eus Sinan Can en veel dank aan mijn collega schilders Pepijn en Gabrielle.