Cursussen

Voor Galerie Bonnard verzorg ik maandelijks een lezing. Deze lezingen zijn gratis te bezoeken en worden steeds op deze en op de website van Galerie Bonnard aangekondigd.

Momenteel zijn er geen plaatsen beschikbaar in de cursus portrettekenen. Mocht je interesse hebben stuur me dan een berichtje.

Er worden voorlopig geen cursussen gegeven door mij. Vanwege de grote vraag naar portretten en het werk voor de galerie heb ik geen ruimte daarnaast cursussen te verzorgen.

Galerie Bonnard organiseert enkele cursussen per jaar. Voor meer info hierover klik hier.

In deze cursus leer je in 10 lessen de klassieke opbouw van het portret.
Tijdens mijn vijf- jarige studie aan de Klassieke Academie van Groningen en tijdens mijn studie aan de ‘Imperial Academy of Arts’ in St Petersburg leerde ik de opbouw van de portretten zoals deze al 100-den jaren de basis is van ieder meesterwerk.

In de lessen die ik verzorg beginnen we met tekenen en verkennen van de schedel en eindigen we met het tekenen van het portret van een levend model.
Steeds tekenen we. Met potlood, houtskool en pastel. Daarnaast gaan we ook schilderen. dat doen we met het ‘Zorn-palet’.

Heb je belangstelling voor deze cursus stuur me dan een bericht via david@galerieonnard.com en je ontvangt meer informatie.